Solo Çalışmaları İçin 3 Tane Basit Tab

Tab
sponsorlu reklam
reklam

Ellerinizi ne kadar hızlı kullanabiliyorsunuz? Yeni başlayanlar için veya ellerini daha iyi geliştirmek isteyenler için 3 adet tab burada. Duman grubundan Bu Akşam, Mor ve Ötesi grubundan ise Cambaz şarkıları burada yer alıyor, en önemlisi ise dramatik bir ses tonu elde edebileceğiniz “Hababam Sınıfı” da bu listede yer almakta…

Not: Ellerinizi hızlandıracak diğer eserler ile ilgili gitar akor ve tablarına kategorimizden ulaşabileceğiniz gibi basit kolay çalınabilecek  parçalarının gitar ders videolarını da sitemiz www.gitarogrencisi.com da bulabilirsiniz.

 

 

 

Duman – Bu Akşam (TAB)

 

duman bu akşam gitar tab

Mor ve Ötesi – Cambaz (TAB)

mor ve ötesi cambaz gitar tab

Hababam Sınıfı (TAB)

hababam sınıfı gitar tab

 

Sosyal Ağlarda Paylaş

“Solo Çalışmaları İçin 3 Tane Basit Tab” üzerine 4 yorum

  1. Berk dedi ki:

    Çok teşekkür ederim bunlar işime yarayacak

  2. ceren dedi ki:

    h ve p lerin anlamı ne demek

    1. TR26SkyWalker26TR dedi ki:

      h = hammer-on yani bir perdeden diğer (ilerideki) perdeye geçerken pena vuruşu yapmamak. Örneğin 4h5 burada 4. perdeye basarken, tellere vurmadan parmağını 5. perdeye basarsın (çekiçleme).

      p = pull-on yani bir perdeden diğer (gerideki) perdeye geçerken pena vuruşu yapmamak. Örneğin 5h4 burada 45 perdeye basarken, tellere vurmadan parmağını 4. perdeye basarsın.

    2. Ramazan GULEN dedi ki:

      hammer on pull of

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir