Gitar çalan arkadaşınızın doğum günü yaklaşıyor ve ne hediye alsam diye düşünmeye başlıyorsanız gitarla ilgili işine yarayacak bir şeyler alabilirsiniz.

Bazı hediyeler vardır, hediye olarak geldiği için tabi ki “tüh lan neden bunu aldın” denemez fakat bir kenarı atılır, hiç kullanılmaz, e böyle olunca da aslında hediyenin pek anlamı olmaz, verdiğiniz hediye işlevsel olmalı ki kullanıldıkça, hediyeyi verdiğiniz kişi sizi ansın, hatırlasın.

Eğer arkadaşınız gitar çalıyorsa ona gitarla ilgili vereceğiniz hediye gayet kullanışlı olacaktır, tabi ki gönül isterki kaliteli bir gitar, kaliteli bir amfi hediye edebilelim fakat doların da yükselmesiyle fiyatlar iyice uçtu, e hal böyle olunca geriye işe yarayacak, ilginç seçeneklere yönelmek kalıyor.

Gitarseverler, gitaristler, ya da gitarist arkadaşı olanlar için alınabilecek en ilginç ve işlevsel aynı zamanda da hesaplı ürünleri sizin için listeledik, aynı zamanda sipariş ettik denedik, bana da bunlardan lazım diyorsanız info@gitarogrencisi.com adresine mail atarak bilgi alabilirsiniz. Hadi bakalım ilginç gitar aksesuarlarına!

Gitar Notalığı / Gitar Nota Stickerları

Gitar klavyesi üzerinde notaların yerlerini ezberlemekte zorlanıyorsanız, notaları bulmak zaman alıyor ve ah şu notaların yerlerini öğrenebilsem işler daha da kolaylaşacak, doğaçlama solo atarken, yeni akorlar basarken rahat edebileceğim diyorsanız, ister bas gitarınız için ister elektro ister klasik gitarınız için nota stickerlar

Anahtarlık Gitar Akord Cihazı

Gitar akordsuz çalınmaz, zaten çalsanız da alacağınız sesler pek güzel olmaz bu yüzden gitarınızı akord etmeniz gerekmektedir, gerçi artık telefonlara indirilen kaliteli tuner / akord uygulamaları olsa da şık ve müzikle ilgili bir anahtarlık olarak, bu ufak akord cihazını yanınızda taşımak isteyebilirsiniz.

Gitar Kulaklık Amfisi

Gitar çalarken, oğlum kıs şu gitarın sesini, cın cın cın gitar çalıyorsun dedirtmeyecek bir alet. Aleti gitara takıyorsunuz üzerinden gerekli ayarı yapıp distortion efektli şekilde gitar çalabiliyorsunuz. Tabi ki alete bir de kulaklık takmanız gerekiyor. Ben kulaklık takmıycam evde ses sistemim var ona bağlasam olur mu diyenler için de, evet öyle de oluyor!

Müzik Grubu Penaları

Metallica, Pink Floyd, Nirvana, Iron Maiden, AC / DC gruplarının penaları. Şık tasarımlı, çalmaya kıyamayacağınız, sevdiğiniz müzik gruplarının penaları. Çaldıkça kenarları aşınsa da bir paket çalmak için bir paket de saklamak için almalık 10’lu penalar.

Penalıklı Cüzdan

Penalar sürekli kayboluyor, nereye koydum bulamıyorum diyenler için ideal, penalarını kaybetmeden saklayabileceği bir cüzdan, yukarıdaki Metallica, AC / DC, Nirvana vb. gibi değerli ve ilginç penaların sahipleri için güzel bir cüzdan.

Pena Tutacaklı Kapo

Ritm çalarken daha yumuşak pena, solo atarken daha sert pena, bazen daha küçük bazen daha büyük pena, bana sürekli farklı penalar lazım diyenler için pena tutacaklı kapo!

Gitar Perküsyon Aparatı

Gitarla ritm çalarken arkadan bir de sizle uyumlu bir perküsyon sesi gelmesi hoş olmaz mı, bizce olur fakat her zaman nerden bulacaksınız size ritm çalacak birini. Bu aksesuarı parmağınıza takıp ritm çalarken bir yandan da perküsyon sesi çıkarabilirsiniz. Hem faydalı hem de eğlenceli bir gitar aksesuarı.

Akor Diyagram Baskısı

Öğrencilerine gitar akorlarıyla ilgili ödev veren gitar öğretmenleri için, şarkı akoru yazarken diyagram çizmekten kutucukları çizmekten sıkılmış insanlar için pratik bir çözüm.

Gitar Penalık Anahtarlık

Penasını sürekli kaybedenler için bir çözüm daha. Sadece penasını sürekli kaybedenler için değil, yanında sürekli pena taşıyanlar için güzel bir aksesuar. Orada burada gitar çalacağınız zaman pena bulamayıp üzülmeye son!

Akustik / Klasik Gitarı Amfiye Bağlamak İçin Yaprak Jak

Bir ya da iki sahnelik elektro akustik ya da elektro klasik gitara ihtiyaç duydunuz, gitarınızı amfiye ya da ses sistemine girmeniz gerekiyor, şimdi 1 kere kullanmak için elektro klasik almayayım diyorsunuz tam sizlik bir çözüm!

Parmak Güçlendirme / Gitar Grip

İş yerinizde, okulda ya da evde gitarsız egzersiz yapmak istiyorsanız, parmaklarınızı güçlendirmek istiyorsanız “Grip” tam size göre, parmaklarınızı güçlendirmek için ideal bir araç!

Pena Tutacağı

Pena kaybetmeye karşı onca aksesuardan sonra artık pena kaybetmek imkansız, ben illa penamı gitarın üzerinde taşıyacağım diyenler için bir pena çözümü daha!

Gitar Nota ve Akor Kartları

Gitarda hangi notanın nereye karşılık geldiğini ezberlemekte zorlananlar için gitar nota kartları ve gitarda hangi akorun nasıl basıldığını ezberleyemeyenler için de gitar akor kartları! Bu kartlar sayesinde hem daha hızlı şekilde nota öğrenebilir ve hem de kolayca akorların basılışlarını ezberleyebilirsiniz.

Kişiye Özel Pena Tasarımı

Kişiye özel tasarımlı penalar, unutulmayacak, kalıcı hediye arayanlar için de güzel bir fikir, kişiye özel pena!

Gitar Sticker

Gitarın dış görünüşünü, gitarı boyamadan, sevdiği grupların veya sevdiği tasarımda sticklerlarla değiştirmek isteyenler için pratik, eğlenceli ve şık bir çözüm