İçinde amplifikatör ve hoparlör bulunduran Fusion Guitar, iPhone uyumu ile dikkat çekiyor. Peki, Fusion Guitar neler sunuyor? İşte detaylar.

Dünyanın ilk iPhone uyumlu gitarı olan Fusion Guitar, istediğiniz her yerde, anında gitar çalmanıza olanak sağlıyor. İçinde bulunan ses sistemi,amplifikatör ve hoparlörler ile birlikte, kolayca istediğiniz efektlerde gitar tecrübesi yaşanabiliyor.

iPhone birleşimi ile birlikte, üründe ekstra gitar efektleri8 yol kayıt, hazır müzik, eğitim setleri ve “Loop” modu ile kayıt üstüne tekrar çalma özellikleri geliyor.

İki adet 30W hoparlör, Apple MFI sertifikalı iPhone yuva, D sınıfı 20W amplifikatör, Humbucker manyetik, 3200 mAh batarya, gitar jack çıkışı ve 3.5 mm sterero çıkışı olan bu ürün, milyarlar değerindeki bir çok gitar ekipmanının yaptığı işi tek bir bünyede buluşturuyor.

iPhone uyumlu Fusion Guitar

Apple iPhone 5-5siPhone 6-6s-6s PlusiPod Touch Gen 5 cihazlarıyla uyumlu olan Fusion Guitar, çoklu efekt işlem uygulamalarının neredeyse hepsiyle uyumlu olarak çalışıyor.
Bunların başında JamUPAmplitubeAmpkitYousicianGuitar ProGuitar Master ClassGuitarToolkitGarageBandStudiomini gibi uygulamalar geliyor. Ayrıca iRigApogee Jam gibi ekipmanlarla uyumu da bulunuyor.

Hızlı şarj edilebilen gitar, kısık seste 20 saate, en yüksek seste ise 6 saate kadar kullanım ömrü sunuyor.

Ayrıca iPhone yuvasındaki telefonun şarjının bitmesi durumunda, gitardan şarj etme mümkün oluyor. 93 desibel yüksek ses verebilen Fusion Guitar, eğer istenilirse tamamen normal bir gitar olarak, sahnede bile kullanılabiliyor.

İleride çıkacak iPhone modelleri için ise yuvanın uyumlu hale getirilmesi mümkün olacak. Ayrıca Fusion Guitar için bir bas gitar modeli de planlanıyor. 446,201 dolar para toplayan proje, şimdi Mart ayında sipariş veren kişilere teslim edilecek.

499 dolar bağış ile birlikte Fusion Guitar, taşıma kılıfı, kayış, ekstra tel seti ve 5 adet penaya kavuşulabiliyor.

Fusion Guitar hakkında daha fazla bilgi almak ve videolarını izlemek için, buraya tıklayarak Indiegogo sayfasına gidebilirsiniz.